Selecteer een pagina

Diensten

Sound design

Ik lever de geluidsnabewerking van lange en korte films, reclames, infomercials, bedrijffilms voor productiehuizen, reclamebureaus en producenten. Per project bespreek ik met de producent of regisseur wat zijn of haar voorkeur heeft met betrekking tot het eindresultaat. Ik zorg voor een perfect eindresultaat en persoonlijke afhandeling. 

Geluid op set

Ik zorg voor een uitstekende opname van het geluid op diverse filmsets. Naast geluidsman kan ik ook worden ingehuurd als sound designer, wat als voordeel heeft dat ik het geluid opneem en ook zelf bewerk. Op die manier kan ik sneller te werk gaan op de set en weet ik precies wat ik waarom en op welke manier ik het heb opgenomen voor de nabewerking. Dit komt zowel de snelheid als de kwaliteit ten goede.

For any-everything audio-related, Dyno is my Go-to Guy. When making voiceover recordings, he directs me to my best performance and then edits me to even greater heights. And the sound design for my short film Brilliance? Amazing. Wonderful. Brilliant.
Matthew Curlewis

Copywriter, screenwriter, (voice)actor

Voice overs

Stemacteurs kunnen in mijn studio teksten opnemen voor gebruik in radio en tv-reclames, films, infomercials, bedrijf films etc. Inmiddels heb ik een zeer ruime ervaring met het opnemen van stemmen. Zangers en muzikanten kunnen voor hun muziekproducties bij ons terecht. 

Nasynchronisatie / ADR

Het opnemen van de nasynchronisatie en ADR voor diverse doeleinden kan ook worden uitgevoerd.

Uiteraard coach ik de acteur waar nodig voor een optimaal resultaat.

Ik heb meerdere keren met Dyno van Bridge Tone Sound gewerkt aan nasynchronisatie en ADR. Het was fijn werken, en omdat de standaard hoog is, word je zelf ook gepusht om alles te geven voor het beste eindresultaat. Ik kom hopelijk snel weer langs!

Sytse Faber

Acteur

Muziek voor media

Ik ben in staat om voor elk soort film passende begeleidingsmuziek te componeren. Van een korte begintune tot een volledige score, alles is mogelijk en wordt op maat gemaakt.

Audio restauratie

Bij slecht opgenomen of beschadigde geluidsbestanden ben ik meestal in staat de schade te beperken om zo alsnog het materiaal te kunnen gebruiken.